Top

Livrare si plata

Plata produselor 

Toate preturile afisate in site-ul nostru au toate taxele incluse, cu exceptia costului de transport care se discuta in functie de modalitatea de livrare dorita.Eliberez factura.Trimit de regula pachetele cu FAN COURIER. Pentru alte optiuni discutam telefonic.


Plata produselor comandate de pe site se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau online prin paypal sau cu cardul in avans./adresa paypal/ldragusin@yahoo.comLivrarea produselor 

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid . BINE AMBALATE,ELIBEREZ FACTURA.Trimit prin Posta Romana numai daca courierul rapid nu are sediu in zona cu 0KM.

Vom efectua confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. 

 

Returnarea produselor 

Conform legislatiei in vigoare, puteti returna produsele in termen de 10 zile de la receptia acestora, fara a fi nevoiti sa invocati vreun motiv. Costul livrarii produselor returnate va fi suportat de catre cumparator.

Categorii


Nu ai gasit pe acest site obiectul care te intereseaza? Te invitam sa postezi un anunt GRATUIT pe site-ul www.ascumpara.ro!